NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Citroen Θα διατηρήσει τελικά το C4 Hatchback

Αλλαγή πλάνων για τη Citroen, η οποία ξανασκέφτηκε, όπως φαίνεται, τα πράγματα και αποφάσισε να παραμείνει στη μικρομεσαία κατηγορία.

Είναι αρκετός καιρός τώρα που η γαλλική εταιρία είχε ανακοινώσει πως αυτή θα ήταν η τελευταία γενιά του C4 hatchback, αφού πλέον ήθελε να επικεντρώσει τις προσπάθειές της στο C4 Cactus. Ίσως όχι άδικα, αφού οι κατηγορίες των SUV κερδίζουν συνεχώς έδαφος, έναντι των υπολοίπων. Τέτοιες κινήσεις, μάλιστα, έχουν γίνει και στο παρελθόν, από άλλους κατασκευαστές, με επιτυχή αποτελέσματα!

Τώρα, δια στόματος της CEO της εταιρίας, Linda Jackson, οι Γάλλοι αποφάσισαν να ανασκευάσουν τις τότε δηλώσεις. «Δεν πρόκειται να αφήσουμε το Cactus, όμως θα παρουσιάσουμε ένα εντελώς νέο μοντέλο στην κατηγορία C». Η ίδια υποστήριξε επίσης ότι το πεντάθυρο C4 παραμένει ιδιαίτερα σημαντικό για την Citroen, οπότε κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα πρέπει να περιμένουμε τον αντικαταστάτη της υπάρχουσας γενιάς.

Το επόμενο C4 είναι σχεδόν σίγουρο πως θα βασίζεται στο νέο δάπεδο του ομίλου PSA, το ίδιο που χρησιμοποιεί και το τελευταίας γενιάς Peugeot 308. Αντίστοιχα, θα εφοδιάζεται με τα ίδια μηχανικά σύνολα. Κρίνοντας, δε, από την υπάρχουσα γενιά, που κρατάει από το 2010, με ένα facelift κάπου στο 2014, λογικά οι άνθρωποι της Citroen δεν θα αργήσουν να δώσουν νεότερα στοιχεία, γύρω από αυτό.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!