NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Jaguar I-PACE φορτίζει 80% σε 45 λεπτά! [vid]

Σε ένα promo video για τους πελάτες της η Jaguar αποκάλυψε ότι το νέο, ηλεκτρικό της SUV σπάει τα κοντέρ στην ταχύτητα φόρτισης.

Το αντίπαλο δέος του Tesla Model X θα μπορεί να χρησιμοποιεί σταθμούς φόρτισης σταθερού ηλεκτρικού ρεύματος, των 100kW, περιορίζοντας έτσι σημαντικά τον απαιτούμενο χρόνο που περνάει ένα EV στην πρίζα. Πιο συγκεκριμένα, ο συσσωρευτής του αυτοκινήτου, από εντελώς ξεφόρτιστος, θα ανεβαίνει στο 80% μέσα σε κάτι λιγότερο από 45 λεπτά της ώρας! Αυτό, αν μη τι άλλο, αποτελεί μία σημαντική πρόοδο για τα σημερινά ηλεκτρικά οχήματα.

Η ενδιαφέρουσα αυτή πληροφορία μας έρχεται μέσα από ένα promo video της εταιρίας, όπου ένας δυνητικός αγοραστής προσκαλείται στο Arjeplog της Σουηδίας, στο χειμερινό πεδίο δοκιμών της εταιρίας για μία βόλτα επίδειξης. Συνοδηγός του ένας μηχανικός της φίρμας, όπου του αποκαλύπτει ορισμένα μυστικά, ενώ και οι δύο συμφωνούν πόσο ευχάριστο οδηγικά είναι το μοντέλο. Ενημερωτικά, το I-PACE θα παρουσιαστεί επίσημα την πρώτη Μαρτίου, οπότε θα επανέλθουμε με περισσότερες εικόνες και πληροφορίες.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!