ΑΓΩΝΕΣ

O Fernando Alonso με την Toyota στο Le Mans!

Ο Ισπανός οδηγός θα τρέχει πλέον επίσημα και στο πρωτάθλημα WEC, με απώτερο σκοπό την κατάκτηση των 24 ωρών του Le Mans.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στην F1 θα είναι φέτος αρκετά φορτωμένο αφού, ταυτόχρονα με την πλήρη εμπλοκή του στη Formula 1, θα τρέχει και στο WEC, παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής. Με την Porsche να έχει αποχωρήσει και με την προσθήκη του Alonso στους κόλπους της, η Toyota φαίνεται πλέον να έχει τη χρονιά της, καθώς βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση ενός τίτλου στο Le Mans, για τον οποίο έχει τόσο πολύ μοχθήσει.

Αναφορικά με τον Alonso, δεν έχει κρύψει ποτέ τη φιλοδοξία του να πετύχει το Triple Crown, δηλαδή νίκες στο Γκραν Πρι του Μονακό, στο Indy 500 και στο Le Mans. Θα προσπαθήσει να ακολουθήσει όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα του WEC, διατηρώντας όμως ως προτεραιότητα την εμπλοκή του στην ομάδα F1 της McLaren. Δεν παρέλειψε μάλιστα να ευχαριστήσει δημόσια την τελευταία, καθώς αναγνώρισε τι σημαίνει για αυτόν η εμπλοκή του στο WEC και του έδωσαν τη σχετική άδεια.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!