NEASMSΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τον Απρίλιο η παρουσίαση του νέου Ford Focus

Όπως φαίνεται η Ford δεν επέλεξε τελικά την έκθεση της Γενεύης για την παρουσίαση του νέου της μικρομεσαίου μοντέλου.

Η εταιρία έχει ήδη κλείσει το περίπτερό της στην έκθεση, σε αυτό όπως σκοπεύει να παρουσιάσει τα ανανεωμένα Edge και Ka+. Όσο για την τέταρτη γενιά του Focus, αυτή θα παρουσιαστεί ένα μήνα μετά, τον Απρίλιο, σε ξεχωριστή παρουσίαση της Ford. Αρχικά θα παρουσιαστεί η πεντάθυρη, hatchback έκδοση, με τη wagon να ακολουθεί αργότερα, μέσα στο χρόνο. Όσο για το sedan, δεν υπάρχουν πληροφορίες αλλά σίγουρα και αυτό δεν θα αργήσει πολύ.

Σε τρίτο χρόνο αναμένεται να λανσαριστεί και κάποια έκδοση Active, η οποία θα έχει crossover χαρακτηριστικά, καθώς και οι εκδόσεις ST και RS. Η τελευταία θα είναι πιθανά και αυτή που θα ολοκληρώσει τη γκάμα, σε 2-3 χρόνια από σήμερα. Αναφορικά με το νέο Focus, αναμένεται να είναι ελαφρά μεγαλύτερο από το σημερινό, με εσωτερικό που θα δανείζεται στοιχεία από το Fiesta. Όσο για τους κινητήρες, η γκάμα θα περιλαμβάνει υπερτροφοδοτούμενα σύνολα βενζίνης και πετρελαίου, αρχής γενομένης από το γνωστό 1.000άρη της φίρμας.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!