NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα συνεργασία Σαρακάκη με τη MasseyFerguson

Τα αγροτικά μηχανήματα της MasseyFerguson, που αποτελούν παγκόσμιο brand της AGCO, αναλαμβάνει να προωθήσει ως εισαγωγέας-διανομέας στην Ελληνική αγορά η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη.

Για τον Σαρακάκη δεν χρειάζονται πολλά λόγια, καθώς αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1922, με πολυδιάστατη δραστηριότητα και κεντρική παρουσία στα αυτοκινητιστικά δρώμενα της Ελληνικής αγοράς. Πλέον, στο portfolio της η εταιρία θα περιλαμβάνει τη MasseyFerguson, φίρμα που εξειδικεύεται στα αγροτικά μηχανήματα. Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει τρακτέρ, θεριζοαλωνιστικές μηχανές, εργαλεία διαχείρισης σανού & ζωοτροφών και εξοπλισμό διαχείρισης υλικών.

ο Frédéric Moreau, Brand Business Manager, της εταιρίας για την κεντρική και Δυτική Ευρώπη δήλωσε σχετικά πως «ο όμιλος Σαρακάκη είναι εξαιρετικά έμπειρος εισαγωγέας και διανομέας εξοπλισμού. Η εταιρεία έχει ισχυρή φήμη βασισμένη στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και τις αξιόπιστες συνεργασίες και θα παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη στους πελάτες της MasseyFerguson. Η συμφωνία θα δώσει νέα ώθηση στις δραστηριότητες της MF στην Ελλάδα και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την ομάδα της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη».

Τα προϊόντα της MasseyFerguson θα πωλούνται και θα υποστηρίζονται σε επίπεδο after-sales από τον Τομέα Επαγγελματικών Οχημάτων & Μηχανημάτων του Ομίλου, υπό τη Διεύθυνση του Φίλιππου Μενάγια. Όσο για τον Διευθυντή Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Ομίλου, Γιάννη Παπαβασιλείου, θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και λειτουργία της επιχειρηματικής μονάδας Saracakis MF (MasseyFerguson) στην Ελλάδα.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!