NEA

Τέλος η παραγωγή της BMW M3!

Αν σκέπτεστε να αποκτήσετε μία M3 τωρινής γενιάς θα πρέπει να σπεύσετε μέχρι τα τέλη Μαΐου αφού το νέο σύστημα μέτρησης ρύπων θα έχει αποτέλεσμα την διακοπή της παραγωγής αρκετών μοντέλων…

Ανάμεσα σε αυτά είναι και η BMW M3 (όπως και άλλες εκδόσεις επιδόσεων, όπως οι M550i κ.α.) που δεν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις επίσημες τιμές μέτρησης του κύκλου WLTP (που περιλαμβάνει και τον RDE σε πραγματικές μετρήσεις). Η προσθήκη και αναβάθμιση του καταλυτικού συστήματος είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη και με υψηλό κόστος οπότε η BMW προτιμά να τερματίσει την παραγωγή και να δώσει βάρος στην επόμενη γενιά.

Συγκεκριμένα, η νέα Σειρά 3 θα παρουσιαστεί του χρόνου και η επόμενη M3 το 2020, οπότε λογικό είναι η τωρινή M3 F80 να διακοπεί νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα της. Αντίθετα η πιο εμπορική M4 θα συνεχίσει κανονικά (δηλ. με τις απαραίτητες επεμβάσεις και αναβαθμίσεις), αφού έχει πολύ χρόνο μπροστά της μέχρι να παρουσιασθεί αργότερα η νέα «τεσσάρα».

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!