NEA

Το Hyundai Santa Fe θα είναι στην Γενεύη

Νωρίτερα το μεγαλύτερο SUV της Hyundai θα κάνει πρεμιέρα στην έκθεση της Νέα Υόρκης, ενώ εδώ βλέπετε τις πρώτες εικόνες που έρχονται από τη Νότιο Κορέα…

Το Μάρτιο στο σαλόνι της Γενεύης θα παρουσιαστεί το ευρωπαϊκό προδιαγραφών Santa Fe (μαζί με μία ηλεκτρική έκδοση του Kona) που βρίσκεται πάνω από το Tucson και απέναντι σε άλλα μεγάλα SUV όπως το Nissan X-Trail, το Ford Edge και το Skoda Kodiaq. Εδώ βλέπετε τις πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν ένα όμορφο SUV που σχεδιαστικά εναρμονίζεται με το Kona.

Από το νέο ταμπλό ξεχωρίζει η οθόνη αφής στο κέντρο όπου προεξέχει δίνοντας μία διαφορετική προοπτική στο εσωτερικό και μία πιο high-tech νότα (μέρος του πίνακα οργάνων φαίνεται να είναι ψηφιακό). Μάλιστα το νέο Santa Fe θα διαθέτει όλα τα νέα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, καθώς και ένα νέο που θα τον προειδοποιεί αν οι πίσω θέσεις είναι κατειλημμένες.

Η 4η γενιά του Santa Fe έχει μήκος 4,77 μέτρα, νέο σύστημα τετρακίνησης με την ονομασία HTRAC (Hyundai TRACtion) και αυτόματο κιβώτιο με 8 σχέσεις. Δίχως να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει έναν δίλιτρο turbo βενζίνης, τον δίλιτρο diesel του Tucson (που διατίθεται με 136 και 184 άλογα) και μία αναβαθμισμένη εκδοχή του 2.2 CRDi.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!