NEA

Σπορ εκδόσεις N για όλα τα Hyundai

H κορεατική εταιρία είδε το i30N να ξεπουλά σε χρόνο dt και για αυτό σκοπεύει να εισάγει αντίστοιχες σπορ εκδόσεις για όλα τα μοντέλα της…

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως θα υπάρχουν απαραίτητα και οι ανάλογες ιπποδυνάμεις όπως στο i30N ή το Veloster, αφού σε αρκετές περιπτώσεις η αναβάθμιση θα περιορίζεται στον αισθητικό τομέα. Έτσι δεν θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στα μηχανικά μέρη, αλλά περισσότερο στην ενίσχυση της εξωτερικής εμφάνισης με διάφορα στοιχεία. Το ίδιο θα ισχύει και για το εσωτερικό.

Η παραπάνω είδηση βασίζεται σε συνέντευξη που έδωσε σε αμερικάνικο περιοδικό, ο Alberti Biermann, ο υπεύθυνος του τμήματος “Ν” της Hyundai (και πρώην επικεφαλής του αντίστοιχου τμήματος BMW M) είπε μεταξύ άλλων πως η κορεάτικη εταιρία θα βγάλει στην παραγωγή μοντέλα με την ένδειξη “Ν” σε όλη την γκάμα των μοντέλων της. Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιο θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα δεχτεί αυτές τις επεμβάσεις, ενώ η Hyundai θα παρέχει αρκετά από τα αξεσουάρ της σειράς “Ν” για εφαρμογή πάνω στις βασικές της εκδόσεις.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!