ΑΓΩΝΕΣ

Formula 1: Τέλος τα gird girls, έρχονται τα grid kids!

Οι ιθύνοντες της Liberty Media θεωρούν πως τo πιο σωστό για την F1 είναι αντί για καυτές παρουσίες να στέκονται παιδάκια δίπλα στους οδηγούς… αλά Champion League!

Τα παιδάκια που θα στέκονται δίπλα στους οδηγούς πριν την εκκίνησης θα επιλέγονται από την εκάστοτε τοπική λέσχη με κάποια κριτήρια ή με κλήρωση. Κάτι ανάλογο δηλαδή με ότι ισχύει στις μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις όπου κατά την είσοδο των ομάδων κάθε παίκτης συνοδεύεται και από ένα πιτσιρίκι.

Οι ίδιοι οι Αμερικανοί της Liberty Media φαίνεται πως είναι πολύ ευχαριστημένοι με την απόφασή τους αυτή, αν κρίνουμε από το ότι ο διευθύνων σύμβουλος του σπορ του Sean Bratches δήλωσε πως «…θα πρόκειται για μια ξεχωριστή στιγμή στη ζωή αυτών παιδιών. Θα βρίσκονται κοντά στους ήρωές τους και θα παρακολουθούν πως η ελίτ των οδηγών θα προετοιμάζεται τα καθοριστικά λεπτά πριν από την εκκίνηση. Είναι βέβαιο πως όλο αυτό θα πηγή έμπνευσης της νέας γενιάς πρωταγωνιστών της Formula 1».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του προέδρου της FIA Jean Todt, αν και το βασικό είναι τι άποψη θα έχει το κοινό για αυτήν την απόφαση. Πάντως θα υπάρξουν και διάφορα περίεργα. Διότι άλλο να βλέπεις μία ψηλή μοντέλα δίπλα σε ένα μικρόσωμο πιλότο και άλλο να έχει δίπλα του ένα ανεπτυγμένο πιτσιρίκο…

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!