NEA

To Microlino είναι η σύγχρονη ηλεκτρική εκδοχή της BMW Isetta

Το Microlino θα είναι αρχικά διαθέσιμο για τις αγορές της Γερμανίας και της Ελβετίας με τιμές που θα ξεκινούν από τις 12.000€.

Το Microlino είναι ένα αυτοκινητάκι εμπνευσμένο από το BMW Isetta που είχε κατασκευαστεί μετά τον B’ Π.Π. ως μία φτηνή μεταφορική λύση. Η κατασκευάστρια εταιρία είναι η ελβετική εταιρεία Micro (με εξειδίκευση στα πατίνια για ενήλικους) και είχε παρουσίαση το Microlino πριν από δύο χρόνια στο σαλόνι της Γενεύης. Αρχικά οι παραγγελίες ήταν 500, αλλά έφτασαν τις 5.000 δίνοντας το κίνητρο στην Micro να ξεκινήσει την παραγωγή του στην Ιταλία με την εταιρία Tazzari.

To Microlino είναι ηλεκτρικό, ζυγίζει 450 κιλά (χωρίς τη μπαταρία) και ο ηλεκτροκινητήρας των 15 kW και 110 Nm εξασφαλίζει τα 0-50 χλμ./ώρα σε 5,0 δλ. με περιορισμένη τελική στα 90 χλμ./ώρα. Υπάρχουν δύο εκδόσεις, μία με 8 kWh και αυτονομία 120 χιλιομέτρων και μια με μπαταρία 14,1 kWh για 215 χιλιόμετρα.

Εμπνευσμένος από το BMW Isetta είναι ο τρόπος εισόδου από μια μεγάλη πόρτα στο εμπρός μέρος, αλλά σε σχέση με το πρότυπο της δεκαετίας του ’50 υπάρχει και πίσω πόρτα. Το πορτμπαγκάζ των 300 λίτρων αποτελεί εντυπωσιακή τιμή για το διθέσιο Microlino που δεν ξεπερνά σε μήκος τα 2,4 μέτρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!