NEA

Ανανέωση για την Mercedes-Benz C-Class που θα είναι στην Γενεύη

Στην ελβετική έκθεση η παρουσία της γερμανικής εταιρίας θα είναι ισχυρή αφού δίπλα στη νέα γενιά της A-Class θα βρίσκεται και η facelift C-Class.

H ανανέωση της C-Class συνάδει στο πρότυπο ενός τυπικού facelift με επανασχεδιασμένους προβολείς, προφυλακτήρες κ.α. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι νέοι προβολείς θα είναι προαιρετικά Multibeam LED (προέρχονται από την S-Class), οι οποίοι φωτίζουν μέχρι και σε απόσταση 650 μέτρων. Τεχνολογική αναβάθμιση και στον τρόπο που θα μπαίνει κανείς στην ανανεωμένη C-Class, μιας και το Keyless-Go είναι πλέον στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις της.

Από και κει πέρα στο εσωτερικό καινούργια είναι τα καθίσματα με μασάζ, τα μπουτόν αφής στο τιμόνι κ.α. Η κορυφαία έκδοση των 10,25 ιντσών της οθόνης στο κέντρο του ταμπλό (η στάνταρ εκδοχή είναι 7,0 ίντσες) που ενσωματώνει το σύστημα infotainment Comand, δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 3 διαφορετικές απεικονίσεις (τις Classic, Sport και Progressive).

Οι ίδιες επιλογές υπάρχουν και για τον καινούργιο ψηφιακό πίνακα οργάνων που πάει μαζί με το Command, έχει μέγεθος 12,3 ιντσών και ανάλυση 1920×720 px. Ο στάνταρ πίνακας οργάνων με τα αναλογικά όργανα έχει αποκτήσει πάντως στο κέντρο του μια οθόνη 5,5 ιντσών για την πληροφόρηση του οδηγού.

Αναβαθμισμένα είναι και τα συστήματα υποβοήθησης που προέρχονται από τις μεγαλύτερες λιμουζίνες της  μάρκας. Σε αυτά περιλαμβάνει και αυτό της ημιαυτόνομης οδήγησης, ενώ για την γκάμα των κινητήρων δεν θα υπάρχει κάποια σημαντική αλλαγή. Περισσότερα θα έχουμε προσεχώς, μείνετε δικτυωμένοι στο πιο αγαπημένο σας καρότο!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!