ΔΙΑΦΟΡΑ

Ιπτάμενο αυτοκίνητο; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω! [vid]

Στο βίντεο βλέπουμε μία ατυχή προσπάθεια ενός οχήματος της εταιρίας SkyRunner το οποίο προσπαθεί να εκτελέσει μια δοκιμαστική πτήση…

Τα πράγματα στην αρχή εξελίσσονται μάλλον ομαλά σε μία διαδικασία ρουτίνας, κάτι που φαίνεται και από την αντίδραση του ανθρώπου που βιντεοσκοπεί, ο οποίος γυρίζει την πλάτη στα τεκταινόμενα μετά την απογείωση. Όμως η εξέλιξη του video δεν είναι καθόλου καλή για τους δύο επιβαίνοντες στο μικρό αυτοκίνητο, καθώς το όχημα δεν καταφέρνει να πάρει ύψος και πέφτει με ορμή πάνω στον τοίχο ενός κτιρίου.

Η σύγκρουση είναι σφοδρή, και όπως μαθαίνουμε οι επιβαίνοντες τραυματίστηκαν αρκετά σοβαρά, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή τους. Το συγκεκριμένο όχημα είναι εγκεκριμένο από την υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και μπορεί να αγοραστεί κανονικά, για όποιον όμως έχει δίπλωμα πιλότου. Πάντως ακόμα και έτσι, είναι προφανές ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και αρκετές ικανότητες ώστε να μπορεί να πετάξει χωρίς προβλήματα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!