NEA

Της πήρε δώρο μία McLaren. Εσείς;

Σύμφωνα με την McLaren ένας πολύ ερωτευμένος -και προφανώς φραγκάτος- αποφάσισε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να κάνει δώρο στην κοπέλα του μία πανάκριβη 570S Spider!

Η συγκεκριμένη κατά παραγγελία McLaren έχει αρκετές διαφορές, όπως την γκρι οροφή (αντί για το χρώμα του αμαξώματος), ενώ υπάρχουν και αρκετές λεπτομέρειες από carbon διάσπαρτες σε διάφορα σημεία του αμαξώματος. Το οποίο είναι βαμμένο στο σπέσιαλ χρώμα Vermillion Red, διαθέτει επίσης κόκκινες δαγκάνες και αντίστοιχη λωρίδα γύρω από τα P Zero της Pirelli.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί το κόκκινο δέρμα Nappa με πινελιές από carbon και μαύρη αλκαντάρα. Κόκκινα στοιχεία υπάρχουν επίσης στο τιμόνι, στα καθίσματα, κόκκινες είναι και οι ζώνες ασφαλείας και πάει λέγοντας. Ο κινητήρας παραμένει ο ίδιος (0-100 σε 3,1 δλ.), ενώ η McLaren δεν ανακοινώνει την τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης. Πάντως, αναμένεται πολύ πάνω από τις 190.000 ευρώ που κοστίζει το νορμάλ μοντέλο. Εσείς τι δώρο της πήρατε;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!