NEA

Ακόμη και η Maybach S-Class θέλει το φρεσκάρισμα της

Για όσους οι απλές S-Class δεν καλύπτουν τις premium πεποιθήσεις τους υπάρχει και η Maybach με μεγαλύτερους και πολυτελέστερους VIP χώρους…

Η αισθητική διαφοροποίηση εντοπίζεται κυρίως στην μάσκα όπου η εισαγωγή έχει πλέον οριζόντιες αντί για κάθετες λωρίδες. Οι νέες μεταλλικές λεπτομέρειες προσδίδουν μία ακόμη πιο upper class εμφάνιση σε συνδυασμό με την αύξηση μήκους. Συγκεκριμένα, το μήκος έχει φθάσει στα 5,461 μέτρα (+25,5 εκατοστά από την πιο extended έκδοση της S-Class), ενώ το μεταξόνιο στα 3,365 μέτρα. Ανάμεσα στα πολλά και διάφορα περιλαμβάνεται η δυνατότητα διχρωμίας του αμαξώματος με μία βαφή που σε κάποια στάδια είναι και χειροποίητη.

Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων η νέα Maybach θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις. Την S560 4Matic με τον τετράλιτρο V8 που αποδίδει 463 άλογα και 700 Nm ροπής (με 0-100 σε 4,8 δλ.) και την S560 με τον V12 των 621 ίππων και των 1.001 Nm ροπής (με 0-100 σε 4,6 δλ.). H ανανεωμένη Mercedes-Maybach S-Class θα κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στο σαλόνι της Γενεύης, αρχές Μαρτίου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!