NEA

H Brabham επιστρέφει ως κατασκευαστής αυτοκινήτων

Επικεφαλής της νέας εταιρίας είναι ο David Brabham, ο γιός του διάσημου οδηγού Jack Brabham, που εξακολουθεί να είναι ο μόνος που έχει στεφθεί πρωταθλητής οδηγώντας μονοθέσιο με το όνομά του!

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν θα ασχοληθεί αποκλειστικά με σπορ αυτοκίνητα (όπως η McLaren) ή αν θα έχει παρουσία και σε κατηγορίες όπως τα SUV. Πάντως, φήμες υπάρχουν για συμμετοχή του Bernie Ecclestone, ο οποίος από το 1987 είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας και την επωνυμίας.

Επίσης, η Brabham Automotive μελετά και την επιστροφή της στη Φόρμουλα 1, με την τελευταία της παρουσία να χρονολογείται από το 1992. Οι φήμες πάντως κάνουν λόγο για συνεργασία ή για εξαγορά της Force India που αντιμετωπίζει προβλήματα.

Τα επόμενα βήματα της Brabham θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον, ενώ υπάρχει μια πιθανότητα να παρουσιάσει κάτι στην έκθεση της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου. Μέχρι τότε υπάρχει το site https://www.brabhamautomotive.com/.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!