NEA

Με νέο πετρελαιοκινητήρα το Ford Edge

To ανανεωμένο Edge θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην έκθεση της Γενεύης και από το καλοκαίρι θα στοχεύσει στη νέα γενιά VW Touareg…

Στο πλαίσιο ενός τυπικού facelift το μεγαλύτερη SUV της Ford απέκτησε φρέσκο παρουσιαστικό χάρη στους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τους νέους προβολείς με τα νέα LED και λοιπές λεπτομέρειες του αμαξώματος. Στο εσωτερικό υπάρχει ένας πιο μοντέρνος αέρας όπου το κλασικό λεβιέ έχει αντικατασταθεί από ένα περιστροφικό επιλογέα κίνησης. Νέα είναι η οθόνη και πλουσιότερος ο εξοπλισμός. Τόσο με νέα στοιχεία άνεσης (ψηφιακός πίνακας, ασύρματη φόρτιση κ.α.) όσο και με νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού (αποτροπή σύγκρουσης, ενεργητικό cruise control και διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας κ.α.).

Μία πολύ σημαντική αναβάθμιση για τη ναυαρχίδα της Ford στα SUV (τουλάχιστον στην Ευρώπη) είναι η προσθήκη του νέου δίλιτρου πετρελαιοκινητήρα με σειριακή τεχνολογία bi-turbo (ένα μικρό + έναν μεγαλύτερο στροβιλοσυμπιεστή). Στην top εκδοχή του ο τετρακύλινδρος diesel αποδίδει 238 άλογα και συνδυάζεται με αυτόματο 8άρι κιβώτιο. Στάνταρ είναι η τετρακίνηση και για την EcoBlue με τα 190 άλογα, ενώ με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς είναι η βασική εκδοχή με τους 150 ίππους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!