NEA

Πολυτελείς L&K εκδόσεις για το Skoda Kodiaq

Στην έκθεση της Γενεύης θα παρουσιαστούν οι top εκδόσεις εξοπλισμού του Kodiaq που θα ξεχωρίζουν από τη χρωμιωμένη μάσκα, τους φουλ LED προβολείς, τις 19άρες ζάντες και το διαφοροποιημένο πίσω προφυλακτήρα…

Οι πολυτελείς εκδόσεις των μοντέλων της Skoda ονομάζονται παραδοσιακά L&K, επωνυμία που έχει προκύψει από τους ιδρυτές της εταιρείας Laurin και Klement. Φυσικά δεν απουσιάζουν τα αντίστοιχα λογότυπα, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν στάνταρ δερμάτινες επενδύσεις καθώς και διακοσμητικά σε piano black.

Παράλληλα η Skoda αναβάθμισε και τη γκάμα των κινητήρων του Kodiaq αντικαθιστώντας τον 1.4 TSI των 150 ίππων με το νέο 1.5 TSI με ίδια ισχύ, ενώ η απόδοση του 2.0 TSI αυξήθηκε από τους 180 στους 190 ίππους. Οι νέοι κινητήρες βενζίνης διαθέτουν και φίλτρα σωματιδίων. Επίσης νέα έκδοση είναι η 2.0 TDI των 190 ίππων, ενώ διαθέσιμη θα είναι και η νέα γενιά του αυτόματου DSG-7.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!