ΔΙΑΦΟΡΑ

Να τι μπορεί να πάθει κανείς προσπερνώντας από τη ΛΕΑ [vid]

Όπως βλέπουμε στο βίντεο ο οδηγός του Nissan Micra κινείται με μεγάλη ταχύτητα προσπερνώντας από την λωρίδα έκτακτης ανάγκης (ΛΕΑ).

Για κακή του τύχη όμως την ώρα που προσπερνά ένα φορτηγό ο οδηγός του τελευταίου φαίνεται να κάνει ένα μικρό ελιγμό προς τα δεξιά. Ο οδηγός του Micra τρομάζει και ξακρίζει με τους τροχούς να πατούν στα ακάθαρτο σημείο του δρόμου και να χάνεται ο έλεγχος. Την συνέχεια μπορείτε να την δείτε στο βίντεο. Αξίζει να παρατηρήσετε το φορτηγό που στη συνέχεια σταματά και θα είμαστε περίεργοι να μάθουμε τι θα του είπε.

Έστω και αν το βίντεο τραβήχτηκε πριν απο χρόνια το ηθικό δίδαγμα είναι πως δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε ποτέ την ΛΕΑ. Ο νόμος αναφέρει ρητά πως “…η οδήγηση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) απαγορεύεται σε όλα τα οχήματα. Επιτρέπεται μόνον στα οχήματα επείγουσας ανάγκης, δηλαδή το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική και την Τροχαία καθώς και στα ειδικά οχήματα οδικής ασφάλειας και συντήρησης των αυτοκινητοδρόμων και οδών ταχείας κυκλοφορίας. Η στάση στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά και μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης”.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!