NEA

H Volvo ετοιμάζει και XC50

Με τη μόδα των SUV να αναπτύσσεται συνεχώς οι φήμες για το επόμενο μοντέλο της Volvo έχουν να κάνουν με ένα κουπέ σπορ SUV που θα δούμε το 2020.

Το οποίο θα έχει την ονομασία XC50 και θα τοποθετείται απέναντι στην Mercedes GLC Coupe και κάπου ανάμεσα στις BMW X2/X4. Λογικό είναι άλλωστε κάτι τέτοιο αφού τα νέα S60 και S90 θα καλύψουν την μειωμένη πλέον ζήτηση για λιμουζίνες μπροστά στα SUV που γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τους γνωστούς δίλιτρους κινητήρες, αλλά εδώ η βασική έκδοση πιθανότατα να ξεκινά από την υβριδική εκδοχή του νέου τρικύλινδρου 1.500άρα κινητήρα που στο νέο XC60 έκανε πρεμιέρα σε απλή μορφή με 156 άλογα και μηχανικό σασμάν. Εδώ να πούμε πως η Volvo θα φρενάρει την εξέλιξη των κινητήρων της δίνοντας προτεραιότητα στην υβριδοποίησή τους.

Για φέτος το καλοκαίρι θα παρουσιαστεί το νέο S60 και το λανσάρισμα του θα ξεκινήσει το φθινόπωρο. Του χρόνου περιμένουμε το νέο V40 μαζί με το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό hatch της μάρκας, ενώ το 2020 θα δούμε το XC50. Και ποιο ξέρει τι άλλο SUV αφού μέχρι και η Volkswagen έδωσε το πράσινο φως για μία κάμπριο έκδοση!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!