NEASMS

Και σε κάμπριο το VW T-Roc!

Το 2020 αναμένεται να δούμε στους δρόμους μία κάμπριο έκδοση του T-Roc που θα δώσει νέο χρώμα στην γκάμα τηςVW αλλά και στην κατηγορία των SUV…

Μία νέα τάση φαίνεται να δημιουργείται και αυτή θα είναι κάμπριο crossover, όπου μετά το Evoque και η VW ανακοινώνει ότι θα βγάλει στην παραγωγή ένα ανοιχτό T-Roc. Η παραγωγική του διαδικασία μαζί με την έρευνα και εξέλιξη θα κοστίσει στην VW περί τα 80 εκατομμύρια ευρώ.

H παραγωγή του κάμπριο T-Roc θα ξεκινήσει τέλη 2019 στο εργοστάσιο του Osnaburg στην Γερμανία εκεί που κατασκευάζονταν τα Golf Cabriolet και εκεί που το τελευταίο διάστημα συναρμολογούνται τα VW Tiguan και Porsche Cayman. Είναι πολύ πιθανό να δούμε μια concept μορφή στο σαλόνι της Γενεύης. Στόχος της εταιρίας είναι να έχει τουλάχιστον 20 SUV στην γκάμα της, καθώς υπολογίζει ότι μέχρι το 2020 το 40% των πωλήσεών της παγκοσμίων θα αναλογεί στην κατηγορία των SUV.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!