NEA

Τα πρώτα επίσημα στοιχεία για τη νέα Porsche 911

Η επόμενη γενιά με την κωδική ονομασία 992 θα κυκλοφορήσει το 2019 αλλά ήδη η γερμανική εταιρία έχει δώσει τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες…

Οι οποίες δείχνουν με πολύ καμουφλάζ την επόμενη γενιά της 911 που θα αποτελέσει μία μετεξέλιξη της τωρινής που θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο στο Παρίσι με επίσημο λανσάρισμα αρχές του νέου έτους. Με βάση τις πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας, η νέα 911 θα έχει μία κορυφαία έκδοση Turbo S με 630 άλογα, τα οποία θα παράγονται από έναν αναβαθμισμένο flat-sic των 3,8 λίτρων που θα δανείζεται κάποια στοιχεία από την σημερινή GT2 RS.

Η νέα 911 αναμένεται ελαφρώς φαρδύτερη με μήκος στα ίδια επίπεδα. Η 992 θα βασίζεται σε μία εξέλιξη της πλατφόρμας MMB, με αποτέλεσμα να είναι ελαφρύτερη λόγω της χρήσης αλουμινίου και υψηλής ακαμψίας χάλυβα, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και περισσότερος χώρος για τους επιβάτες. Ηλεκτρικά 911 με την παρούσα τεχνολογία των μπαταριών δεν μπορεί να υπάρξει, αλλά οι φήμες θέλουν μία υβριδική 911 να παρουσιάζεται κάπου στο 2022.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!