ΔΙΑΦΟΡΑ

Αστυνομικοί έστησαν ενέδρα σε μοτοσικλετιστές [vid]

Οι αστυνομικοί στις ΗΠΑ είναι γνωστοί για τις μεθόδους τους, όμως αυτό που έγινε σε αυτοκινητόδρομο στα προάστεια της Βοστόνης, κυριολεκτικά δεν περιγράφεται!

Το απόλυτο χάος δημιουργήθηκε από μία ομάδα μοτοσικλετιστών οι οποίοι κινούνταν στους δρόμους της πόλης κάνοντας τα “δικά” τους. Οι αστυνομικές δυνάμεις οργάνωσαν μία “παγίδα” σε ένα σημείο του αυτοκινητόδρομου με ψηλό τοίχο απ’ όπου δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν.

Δεκάδες μοτοσικλετιστές και αστυνομικοί έγιναν μαλλιά-κουβάρια. Μάλιστα τα πράγματα κάποια ξέφυγαν εντελώς, με αποτέλεσμα να υπάρξει και ένας τραυματισμός από πυροβολισμό αστυνομικού.
Ο τελικός απολογισμός ήταν ακόμα τρεις τραυματίες, πέντε συλλήψεις και πάνω από 20 μοτοσικλέτες στα γκαράζ της τοπικής αστυνομίας. Δείτε το απίστευτο βίντεο και προσπαθήστε να μεταφέρετε αυτή την εικόνα σε κάποια άλλη, πολύ γνωστή σας, χώρα…

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!