NEASMS

Επίσημα το ευρωπαϊκών προδιαγραφών νέο Honda CR-V!

Για πρώτη φορά το νέο CR-V θα διατίθεται και με 7-θέσια έκδοση προσφέροντας πλήρως αξιοποιήσιμους και μεγάλους χώρους για όλους τους επιβάτες…

Το μεταξόνιο έχει αυξηθεί κατά 41 χιλιοστά ώστε να υπάρχει χώρους για την επταθέσια έκδοση, ενώ ένα ακόμα νέο στοιχείο είναι οι δύο οθόνες 7 ιντσών: μία στην θέση του πίνακα οργάνων και μία ως σύστημα πολυμέσων νέας γενιάς. Ιδιαίτερα πλούσιος είναι ο εξοπλισμός σε συστήματα άνεσης και υποβοήθησης του οδηγού, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται τα lane keeping assist, adaptive cruise control, forward collision με προειδοποίηση για πεζό, κ.α. Μεταξύ άλλων, η πίσω πόρτα έχει ένα ειδικό σύστημα, έτσι ώστε στην ηλεκτρικά υποβοηθούμενη έκδοση να μην «βρίσκει» σε γκαράζ που έχουν χαμηλό ταβάνι.

Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων θα υπάρχουν δύο επιλογές, ενώ η κίνηση θα μεταφέρεται στους μπροστινούς με την δυνατότητα τετρακίνησης ως έξτρα. Συγκεκριμένα, το νέο CR-V θα διατίθεται στην έκδοση 1.5 VTEC Turbo (αναμένονται τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά) καθώς και μία hybrid έκδοση με δίλιτρο κινητήρα i-VTEC που συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες. Στην πρώτη περίπτωση υπάρχουν διαθέσιμα τόσο το μηχανικό όσο και CVT κιβώτιο. Στο υβριδικό CR-V θα υπάρχει μόνο η επιλογή σε αυτόματο CVT. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν σε επιλεγμένες αγορές μέσα στο φθινόπωρο του 2018, ενώ το υβριδικό θα έρθει μερικούς μήνες αργότερα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!