NEA

Πραγματικός πύραυλος το Corbellati Missile!

Με έναν 9-λιτρο V8 με διπλά turbo και ισχύ στα 1.800 άλογα(!) το supercar με την ρετρό σχεδίαση έχω στόχο να πιάσει τα 500 χλμ./ώρα!

Έτσι τουλάχιστον θέλουν να λένε στην εταιρία Corbellati, η οποία ανήκει και χρηματοδοτείται από την οικογένεια Corbellati που εμπορεύεται με διαμάντια, ρουμπίνια και λοιπά πανάκριβα κοσμήματα. Το Missile, όπως ονομάζεται, έχει μήκος στα 4,67 μέτρα και μεταξόνιο στα 2,85 μέτρα. Το αξιοθαύμαστο είναι πως το ρετρό αισθητικά αμάξωμα δεν έχει κάποιο σοβαρό αεροδυναμικό βοήθημα, εκτός και αν οι άνθρωποι της εταιρίας το αφήνουν ως έκπληξη για το σαλόνι της Γενεύης την επόμενη εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα η ισχύς περνά στους πίσω τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων και διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης. Φυσικά ένα τόσο δυνατό και γρήγορο τετράτροχο δεν θα μπορούσε παρά να εφοδιάζεται μόνο με κεραμικά δισκόφρενα τα οποία είναι μπρος-πίσω εξαπίστονα με διάμετρο 394 χλστ. Προς το παρόν η Corbellati δεν έχει δώσει κανένα άλλο τεχνικό χαρακτηριστικό πέραν των φωτογραφιών που βλέπετε. Αλλά κάτι μας λέει πως πίσω από το Missile θα κρύβεται μία μεγάλη δόση υπερβολής, δε νομίζετε;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!