NEA

Το πακέτο Senna Carbon κοστίζει όσο η μισή Senna!

Η MSO (McLaren Special Operations) έχει τον τρόπο να βγάζει επιπλέον χρήμα ανακοινώνοντας πέντε πακέτα για την σούπερ ντούπερ Senna…

Το πρώτο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το Senna Carbon Theme που περιλαμβάνει συνολικά 67 νέα εξαρτήματα και στοιχεία που χρειάζονται 1.000 εργατοώρες για να κατασκευαστούν. Χαρακτηριστικό είναι πως 250 ώρες απαιτούνται μόνο για τις κίτρινες και πράσινες λεπτομέρειες που παραπέμπουν στο κράνος του ανεπανάληπτου Senna. Από κάρμπον δεν είναι μόνο το αμάξωμα της Senna αλλά και οι νέοι τροχοί (με προσθήκη και αλουμινίου) που έχουν 10% μικρότερο βάρος από τους νορμάλ τροχούς.

Από εκεί και πέρα το S υπάρχει σε διάφορα σημεία καθώς και στο εσωτερικό που σφύζει από την αλκαντάρα και το ανθρακόνημα. Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος αφού όποιος θέλει να ντύσει την Senna των 750.000 στερλινών με το εν λόγω πακέτο θα πρέπει να καταβάλλει ακόμη 300.000 στερλίνες. Σύνολο στις 1.050.000.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!