NEA

Γεύση από ΒΜW M8 Gran Coupe

Στην Γενεύη η γερμανική εταιρία θα παρουσιάσει την πρωτότυπη έκδοσης της Gran Coupe (έχουμε ήδη δει την 8 Coupe) και μάλιστα στην top εκδοχή της.

Εδώ βλέπετε μία teaser φωτογραφία της 8 Gran Coupe με την επιμηκυμένη κομψή σιλουέτα. Η καμπίνα των επιβατών αναμένεται σαφώς πιο ευρύχωρη από αυτή του πρωτότυπου κουπέ που είχε παρουσιάσει στο πρόσφατο παρελθόν η εταιρεία του Μονάχου. Άλλωστε αυτό ήταν δίθυρο ενώ η Gran Coupe είναι τετράθυρη.

Ο κινητήρας του πρωτότυπου αναμένεται να είναι ο V8 των 4.400 κ.εκ. με τα διπλά turbo, θα κινεί όλους τους τροχούς με 0-100 σε περίπου 3,0 δλ. Τέλη 2018 θα εμφανιστεί το δίθυρο κουπέ όταν στην περίπτωση της M8 Gran Coupe η ισχύς θα έχει ανέβει αρκετά ψηλότερα φτάνοντας ή ξεπερνώντας τους 600 ίππους. Επίσης αναμένεται και 12κύλινδρη έκδοση (860i) καθώς και ανοιχτή έκδοση αμαξώματος.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!