ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ! Κόβονται τα μοντέλα στο σαλόνι της Γενεύης!

Φυσικά δεν μιλάμε για τα τετράτροχα μοντέλα αλλά για τις σέξι κοπέλες που σε κάθε έκθεση μαγνητίζουν τα φώτα της δημοσιότητας…

Πολλές φορές οι όμορφες παρουσίες δίπλα στα μοντέλα των κατασκευαστών είναι τόσο γοητευτικές που ίσως αποσπούν την προσοχή των επισκεπτών περισσότερο από ότι θα έπρεπε. Έτσι, αρκετές εταιρίες αποφάσισαν πως οι σέξι κοπέλες δεν βοηθούν στην προβολή των μοντέλων τους και για φέτος αποφάσισαν να κάνουν περικοπές.

Οι Ιταλοί είχαν τις περισσότερες φορές τις πιο hot επιλογές αλλά αυτή την φορά ακύρωσαν πολλά συμβόλαια με πρακτορεία μοντέλων. Σύμφωνα με το Bloomberg το ίδιο έκαναν και οι Toyota, PSA και Nissan με εκπρόσωπο της τελευταίας να λέει πως οι καιροί άλλαξαν.

Η είδηση αυτή έρχεται να προστεθεί και στην αντικατάσταση των καυτών babes στην Formula 1 από παιδιά. Για να δούμε τελικά η κατάργηση του σεξ στοιχείου θα βελτιώσει το θέαμα. Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση πως αυτή την φορά το σαλόνι της Γενεύης θα έχει λιγότερο ενδιαφέρον και στο παρακάτω άλμπουμ μπορείτε να δείτε το γιατί.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!