NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Ένα Mercedes για βόλτες σε resort και γκολφ

Είτε το πιστεύτε, είτε όχι το αυτοκινητάκι που βλέπετε θα παρουσιαστεί στην Γενεύη και όποιος προκαταβάλει 1.000€ μπορεί στη συνέχεια να το κάνει δικό του με ακόμη 59.000€.

Σύνολο 60.000€ για το αυτοκινητάκι της Mercedes που προέκυψε από την συνεργασία της με την εταιρία Garia. Με την πρώτη ματιά θυμίζει κάτι από γυμνό Smart που διαθέτει από τις απαραίτητες θήκες για τα μπαστούνια στο πίσω μέρος μέχρι και ψυγείο για να διατηρεί δροσερά τα αναψυκτικά των παικτών.

Η οροφή είναι από κάρμπον, όπως και πολλά άλλα μέρη, ενώ υπάρχει αρκετό δέρμα και αδιάβροχα υλικά. Μεγάλη φάση έχει το σύστημα πολυμέσων με οθόνη 10’’ που υποστηρίζει Bluetooth σύνδεση για αναπαραγωγή από τα smartphones των παιχτών, ενώ υπάρχουν και ειδικά apps για να κρατούν το σκορ.

Εννοείται πως το αυτοκινητάκι είναι ηλεκτρικό με αυτονομία τουλάχιστον 80 χιλιόμετρα που δίνουν οι μπαταρίες των 10,24kWh. Η ανάρτηση είναι από διπλά ψαλίδια και οι τροχοί 14άρηδες. Η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 70 χλμ./ώρα και δεν χωρά αμφιβολία πως το Mercedes Garia είναι το supercar των γηπέδων γκολφ. Τόσο σε επιδόσεις, όσο και σε τιμή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!