NEA

Πόσο μεγάλη θα είναι η touch-screen του νέου VW Touareg;

To νέο Touareg θα κάνει πρεμιέρα στο Πεκίνο (23 Μαρτίου) και εδώ βλέπετε τις πρώτες επίσημες teaser φωτογραφίες…

Το κορυφαίο SUV της VW θα φτάνει σε μήκος τα 5 μέτρα και θα βασίζεται στην πλατφόρμα MLB (δηλ. στην ίδια με τα Audi Q7, Porsche Cayenne, Bentley Bentayga, Lamborghini Urus). Το απόβαρο αναμένεται κάτω από τους δύο τόνους και η MLB εξυπηρετεί και σε μία δίλιτρη υβριδική έκδοση με 252 άλογα που μαζί με έναν ηλεκτροκινητήρα 100 kW θα συνδυάζει μία ισχύ στους 381 ίππους με ηλεκτρική αυτονομία στα 50 χιλιόμετρα.

Στην σειρά των κινητήρων θα υπάρχει και ο 3.0 V6 πετρελαιοκινητήρας με 270 άλογα, όπως και ο αντίστοιχος V6 με 270 ίππους. Η top έκδοση θα είναι V8 που θα έχει στάνταρ αερανάρτηση και τετραδιεύθυνση (τα δύο αυτά συστήματα θα προσφέρονται προαιρετικά και στις μικρότερες εκδόσεις εξοπλισμού).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το hightech εσωτερικό του νέου Touareg θα ξεχωρίζει μία μεγάλη οθόνη αφής 15,0 ιντσών, η οποία στην φωτογραφία δεν φαίνεται επειδή είναι από το πλάι (προφανώς την κρατούν για έκπληξη). Μάλιστα η μεγάλη touch-screen θα είναι με τέτοιο τρόπο τοποθετημένη και πολύ κοντά στον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων διάστασης 12 ιντσών ώστε να δημιουργείται ένα ενιαίο σύνολο (Innovision Cockpit κατά την VW). Για να δούμε, τι θα δούμε…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!