NEA

Αποκάλυψη για την Toyota GR Supra Racing Concept [vid]

Όπως ήταν αναμενόμενο η ιαπωνική εταιρία παρουσίασε στην Γενεύη μία πρωτότυπη Supra βαμμένη στα αγωνιστικά χρώματα της μάρκας…

Ουσιαστικά το πρωτότυπο αγωνιστικό που παρουσιάστηκε θα αποτελέσει την βάση για το νέο σπορ κουπέ της Toyota που θα επαναφέρει μετά από 16 χρόνια (όταν τερματίστηκε η παραγωγή) την βαριά ονομασία Supra (παρουσιάστηκε το 1978). Όπως μπορείτε να δείτε το GR Supra Racing Concept έχει όλα τα καλά ενός αγωνιστικού πίστας όπως μία τεράστια πίσω φτερούγα, ζάντες της BBS, αγωνιστική εξάτμιση, φρένα της Brembo Racing και πολλά στοιχεία στο εσωτερικό της OMP.

Με πίσω κίνηση και τον κινητήρα μπροστά το πρωτότυπο μοντέλο που παρουσιάστηκε στην ελβετική έκθεση είναι ο πρόλογος της νέας Supra. Το μήκος φτάνει τα 4,574 μέτρα, το πλάτος τα 2,048 και το ύψος τα 1,23 όταν το μεταξόνιο είναι στα 2,47 μέτρα. Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλα επίσημα στοιχεία πέρα από αυτά που έχουν διαρρεύσει και τα έχουμε γράψει.

 Πάντως, το GR Supra Racing θα αποτελέσει update στον εικονικό κόσμο του Gran Turismo ώστε να μπορείτε να το οδηγήσετε από τον ερχόμενο Απρίλιο. Όσο για τη νέα Toyota Supra θα παρουσιαστεί προς τα τέλη του έτους. Και απο την στιγμή που η νέα Supra θα αποτελεί συμπαραγωγή με τη νέα BMW Z4, οι φήμες κάνουν λόγο για μία εξακύλινδρη έκδοση στα 345 άλογα με 0-100 στα 3,8 δλ. (θα υπάρξει και ισχυρότερη με πάνω από 400), καθώς και για μία δίλιτρη turbo στα 200 άλογα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!