NEA

To πορτμπαγκάζ του νέου Kia Ceed Sportswagon φτάνει τα 600 λίτρα!

Τα SUV μπορεί να βρίσκονται σε κατάσταση limit-up αλλά όσοι θέλουν πραγματικά πρακτικούς χώρους τα station wagon πάντα θα αποτελούν μία εξαιρετική λύση…

Μαζί με την πεντάθυρη έκδοση, το νέο Ceed κάνει ντεμπούτο στην Γενεύη με την Sportswagon που θα ξεκινήσει να πωλείται στην ευρωπαϊκή αγορά από το φθινόπωρο. Σχεδιαστικά η ειδοποιός διαφορά εντοπίζεται από τη μεσαία κολόνα και πίσω με τον πρόσθετο όγκο να δένει αρμονικά. Σε σχέση με το τωρινό station το νέο έχει παρόμοιες διαστάσεις (+2 εκ. σε πλάτος, – 2εκ. σε ύψος), ενώ βασίζεται στη νέα πλατφόρμα Κ2. Κάτι που σημαίνει μεγαλύτερη ευρυχωρία στο σαλόνι, παρά την πιο μοντέρνα σχεδίαση με την χαμηλή γραμμή της οροφής.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως το πορτμπαγκάζ ξεκινά από τα 600 λίτρα με την πίσω πόρτα να έχει ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση. Τα πίσω καθίσματα είναι αναδιπλούμενα και διαιρούμενα σε αναλογία 40:20:40 δημιουργώντας ένα εντελώς επίπεδο ενιαίο χώρο (όταν πέσουν). Υπάρχουν επίσης διάφορες άλλες διευκολύνσεις, όπως ειδικές ράγες στο δάπεδο για δέσιμο των αντικειμένων, δίχτυ προστασίας κλπ.

Ανάλογα με την έκδοση στο εσωτερικό θα υπάρχει οθόνη 5, 7 ή 8 ιντσών και κάποιες άλλες μικρές διαφοροποιήσεις από το πεντάθυρο Ceed. Σχετικά με τα μηχανικά μέρη θα υπάρχουν τα γνωστά μηχανικά σύνολα που ήδη γνωρίζουμε από το Ceed. Έτσι, στη βάση θα βρίσκεται ο 1.0 turbo με τα 120 άλογα και ψηλότερα ο νέος 1.4T με 140 ίππους, ενώ από πλευράς ντίζελ ο νέος 1.6 CRDi θα έχει 115 ή 136 ίππους.

 

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!