NEA

To Subaru Viziv Tourer Concept είναι ένα super-station!

H ιαπωνική εταιρία παρουσίασε στην Γενεύη ένα εντυπωσιακό concept με στόχο να θέσει νέα δεδομένα στην κατηγορία των station wagon…

Εξωτερικά το αμάξωμα τονίζεται από την πολυγωνική γρίλια όταν το καπό επεκτείνεται προς τα εμπρός. Παρά όμως τον επιθετικό του σχεδιασμό και τις μεγάλες κλίσεις στην οροφή και τις γυάλινες επιφάνειες, το VIVIZ διαθέτει αυξημένη πρακτικότητα στο σαλόνι του. Και αυτό διότι μεταξόνιο βρίσκεται στα 2,73 μέτρα, κάτι που σημαίνει μεγάλους χώρους για τουλάχιστον 4 επιβάτες.

Από την άλλη το μήκος του αμαξώματος είναι στα 4,775 μέτρα, το πλάτος στα 1,930 μέτρα και το ύψος στα 1,435 μέτρα. Σε ότι αφορά την τεχνολογία ασφαλείας, το VIVIZ διαθέτει όλες τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Όπως και σε όλα μοντέλα της εταιρία, χρησιμοποιεί την γνωστή τετρακίνηση της Subaru, έναν boxer κινητήρα, ενώ η έμφαση έχει δοθεί στην πρακτικότητα και τις ανέσεις του σαλονιού. Περισσότερα στοιχεία η Subaru δεν δίνει αλλά θεωρείται σίγουρο πως πάνω σε αυτό το πρωτότυπο Viziv θα βασιστεί ο αντικαταστάτης του Levorg.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!