NEA

Ισχυρότερη η Mercedes-AMG C 43 4MATIC

Στο πλαίσιο της ανανέωσης για την C-Class έρχεται και η βασική σπορ AMG C 43 να αναβαθμιστεί και να φτάσει πλέον τα 390 άλογα…

Κάτι που σημαίνει πως ο bi-turbo τρίλιτρος V6 έχει αποκτήσει +23 άλογα με την ροπή να βρίσκεται στα 520 Nm και να περνά μέσω του αυτόματου κιβωτίου AMG Speedshift TCT 9G και του στάνταρ 4MATIC στους τέσσερις τροχούς. Αξιοσημείωτο είναι πως η κατανομή της ροπής στους δύο άξονες είναι 39/61 (μπρος/πίσω) ώστε να τονίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο ο σπορ πισωκίνητος χαρακτήρας.

Η ανανεωμένη Mercedes-AMG C 43 AMG θα είναι διαθέσιμη και ως station με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Το 0-100 έρχεται σε 4,8 δλ. όταν το sedan χρειάζεται 4,7 δλ. Από κει και πέρα υπάρχει μια ελαφρώς ανανεωμένη μάσκα και προφυλακτήρες, ενώ στο εσωτερικό ο πίνακας οργάνων είναι πλέον φουλ ψηφιακός.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει την ανάρτηση AMG RIDE CONTROL, που ρυθμίζει ξεχωριστά την απόσβεση κάθε αμορτισέρ και το σπέσιαλ σύστημα διεύθυνσης της AMG. Για την πίστα υπάρχει και το AMG TRACK RACE που καταγράφει δεδομένα για τις επιδόσεις του οδηγού και φυσικά του αυτοκινήτου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!