NEA

Το Range Rover SV Coupe είναι όμορφο και πολύ ακριβό

Θα κατασκευαστούν μόλις 999 από αυτά και θα έλεγε κανείς πως γενικότερα στην Land Rover έχουν ξεφύγει μιας και το SV Coupe κοστίζει από 270.000€. Δίχως τους φόρους…

Πρόκειται για την τελευταία προσθήκη στην γκάμα των SUV της Land Rover, και είναι το Range Rover SV Coupe. Είναι ένα πολύ περιορισμένης παραγωγής όχημα, που στην ουσία αποτελεί μία άκρως πολυτελή κουπέ έκδοση του Range Rover. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι κατασκευασμένο από το τμήμα Special Vehicle Operations της εταιρίας, και όλα τα μέρη του αμαξώματος εκτός από το καπό και την πίσω πόρτα είναι αλλαγμένα, και συν αρμολογούνται στο ειδικό τμήμα της SVO.

Το εσωτερικό είναι ιδιαίτερα πολυτελές, με πολύ άνετα καθίσματα τα οποία έχουν δεκάδες ρυθμίσεις, ενώ έντονη κάνει την παρουσία του μέσα στο σαλόνι το δέρμα και το πανάκριβο ξύλο. Υπάρχει επίσης το κλασικό σύστημα infotainment της εταιρίας, καθώς και ένα εκπληκτικό ηχοσύστημα 23 ηχείων από την Meridian.

H σπορ διάθεση συντηρείται και στα μηχανικά μέρη, με τον 5λιτρο V8 να αποδίδει 557 άλογα, επιτρέποντας το 0-100 χλμ./ώρα να γίνεται σε 5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 280 χλμ./ώρα.

Ως γνήσιο Range Rover πάντως διατηρεί και τις εκτός δρόμου κορυφαίες δυνατότητές του χάρη στο σύστημα Terrain Response 2 Control, διαφορικό στον πίσω άξονα που κλειδώνει, και κιβώτιο με “κοντές” σχέσεις. H στάνταρ αερανάρτηση είναι χαμηλότερη από το κανονικό Range Rover και μπορεί να μεταβληθεί ως προς το ύψος ανάλογα το έδαφος. Οι επιλογές σε ότι αφορά τις ζάντες είναι μεταξύ 21 και 23 ιντσών.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!