NEASMS

Η νέα Alfa Romeo Mito ίσως και να είναι SUV!

Ακολουθώντας την τάση των πραγμάτων οι Ιταλοί θα πλαισιώσουν από πάνω την Stelvio με ένα νέο μεγάλο SUV και από κάτω με τη νέα MiTo!

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Sergio Marchionne, του ισχυρού άνδρα της FCA, η Mito πολύ σύντομα θα ολοκληρώσει τον κύκλο της και μετά από μία δεκάχρονη παρουσία στους δρόμους. Παρότι πανέμορφο ως σύλληψη ως αυτοκίνητο έχει περιορισμένη πρακτικότητα και χώρους και δίχως να εναρμονίζεται με τις Stelvio και Giulia.

Επιπρόσθετα ο Marchionne είπε πως το ενδιαφέρον για τα μικρά τρίθυρα σπορ μοντέλα έχει εξανεμιστεί και για αυτό υπάρχει η ανάγκη για ένα νέο crossover που θα διατηρήσει την ονομασία της MiTo και που μαζί με την Giulietta (και αυτή θα έχει ανάλογο σχήμα) να αποτελέσουν την βάση για την Alfa Romeo. Για όλα αυτά θα έχουμε περισσότερα να πούμε όταν ανακοινωθεί το νέο προϊοντικό πλάνο των Ιταλών τον ερχόμενο Ιούνιο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!