NEA

To κορυφαίο Kia θα παρουσιαστεί στη Νέα Υόρκη

Στις 30 Μαρτίου σηκώνει αυλαία η έκθεση της Νέας Υόρκης και εκεί θα παρουσιαστεί η νέα ναυαρχίδα της κορεατικής εταιρίας…

Η οποία ανάλογα με την αγορά θα ονομάζεται Κ900, Quoris ή Κ9 και εδώ βλέπετε τις πρώτες teaser φωτογραφίες. H εικόνα του νέου K900 έχει προκύψει από τη συνεργασία των στούντιο της μάρκας στην Κορέα και την Καλιφόρνια, ενώ ανανεωμένο και πιο μοντέρνο αναμένεται και το εσωτερικό του. Από το αμάξωμα διακρίνεται η γνωστή μάσκα «Tiger Nose» με αισθητική που μας παραπέμπει στο Stinger.

Η γκάμα των κινητήρων δεν θα έχει σημαντικές αλλαγές και θα περιλαμβάνει και πάλι τον V6 των 3,7 λίτρων με τους 311 ίππους και τον  V8 των 5,0 λίτρων με τα 420 άλογα. Θα συνδυάζονται στάνταρ με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, ενώ στις πισωκίνητες εκδόσεις πιθανότατα θα προστεθεί και μια τετρακίνητη με το σύστημα και πάλι του Stinger.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!