NEA

Το ορόσημο των 10.000 ξεπέρασε η Lamborghini Huracan

H πράσινη Huracan Performante της φωτογραφίας εν μέσω των εργαζομένων της εταιρίας στο εργοστάσιο στην Sant’Agata προορίζεται για έναν πελάτη στον Καναδά…

Πρόκειται για μία απλή Huracan με τον γνωστό V10 και η πράσινη βαφή αποδίδει φόρο τιμής στην επικράτηση της Lamborghini GT3 στις 24 Ώρες της Daytona (το caroto.gr ήταν εκεί). Η Huracan θα μείνει στην παραγωγή τουλάχιστον μέχρι το 2020 και ο τεχνικός διευθυντή της εταιρίας, ο Maurizio Reggiani, επιβεβαίωσε πως θα διατηρηθεί ο V10 κινητήρας.

Πάντως αναμένεται να είναι υβριδοποιημένος, όπως άλλωστε ακούγεται και για τον V12 της διαδόχου της Aventador. Επίσης ο Reggiani είπε πως η εταιρία του θα συνεχίσει να διαθέτει μοντέλα με κίνηση στους πίσω ή στους τέσσερις τροχούς. Ωστόσο, δεν θα ασπαστεί την κατ΄ επιλογή πισωκίνητη λειτουργία μιας τετρακίνησης, όπως στην περίπτωση της BMW M5. Όπως εξήγησε ο ίδιος, όταν το αυτοκίνητο είναι σχεδιασμένο εξ’ αρχής ως τετρακίνητο και του ζητάς να συμπεριφερθεί ως δικίνητο, τότε έχεις κάνει αρκετούς συμβιβασμούς. Κάτι που η Lamborghini δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!