NEA

Aston Martin: Και με τον εξακύλινδρο της Mercedes-AMG η Vantage

Κάτω από το καπό της η πανέμορφη Vantage θα υποδεχτεί το νέο εξακύλινδρο που θα έχει κάποιες διαφορές στην χαρτογράφηση του για να ταιριάξει με το αυτόματο κιβώτιο της ZF.

Οι αυστηρότερες προδιαγραφές ρύπων ζορίζουν συνεχώς τις αυτοκινητοβιομηχανίες αλλά ακόμα περισσότερο σε αυτές που κατασκευάζουν σπορ μοντέλα. Η Aston Martin είναι μία από αυτές της εταιρίες. Και με το 5% να το κατέχει η Mercedes οι Βρετανοί «δανείζονται» ήδη τον V8 των 4,0 λίτρων και κάποια από τα ηλεκτρονικά του εξαρτήματα.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο θα διευρυνθεί μιας και η Vantage θα εφοδιάζεται και με το νέο 6-κύλινδρο σε σειρά που κινεί και τη νέα Mercedes-AMG G 53 4 Door Coupe. Ο νέος τρίλιτρος βενζινοκινητήρας αποδίδει 435 ίππους και συνδυάζεται με ένα ήπιο υβριδικό σύστημα (το EQ Boost με 22 ίππους και 250 Nm), αλλά δεν είναι σίγουρο ποια θα είναι η απόδοσή του στην Vantage.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!