ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η λειτουργία του συστήματος 4Control από μια διαφορετική οπτική

Η Renault δημιούργησε ένα πρωτότυπο video με σκοπό να εξηγήσει με απλό τρόπο τα πλεονεκτήματα που προσφέρει στο νέο MEGANE το πρωτοποριακό σύστημα ενεργής τετραδιεύθυνσης 4Control.

Το Renault MEGANE δημιουργήθηκε με στόχο να θέσει τον πήχη στην κατηγορία του όσον αφορά στην αισθητική, την τεχνολογία, αλλά και την οδηγική απόλαυση. Σημαντικό συστατικό σε αυτή τη συνταγή αποτελεί η εφαρμογή –για πρώτη φορά στην κατηγορία- του συστήματος ενεργητικής τετραδιεύθυνσης 4Control.

Πρόκειται για μια εφαρμογή προηγμένης τεχνολογίας η οποία ανάλογα με την ταχύτητα του οχήματος στρέφει τους πίσω τροχούς στην ίδια ή την αντίθετη κατεύθυνση από τους εμπρός, προσφέροντας κορυφαία χαρακτηριστικά ευελιξίας και σταθερότητας. Η εφαρμογή του συστήματος στα MEGANE GT και πιο πρόσφατα στο νέο MEGANE R.S., πέρα από τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας έχει ως αποτέλεσμα και τη βελτίωση της οδηγικής απόλαυσης που προσφέρει το αυτοκίνητο στο δρόμο, αλλά και την πίστα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!