NEA

H McLaren BP23 θα τιμή την θρυλική McLaren F1

Ύστερα από πολλές φήμες η βρετανική φίρμα επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε φάση εξέλιξης του νέου της hypercar με την κωδική ονομασία ΒP23.

Στα τρία σκίτσα που έδωσε στην δημοσιότητα, βλέπουμε ένα αυτοκίνητο που κρατά την βασική διάταξη της F1 με την τριθέσια διάταξη και τον οδηγό μπροστά από τους άλλους δύο επιβάτες. Στον πίνακα οργάνωνα αναγράφεται η ένδειξη 243 μίλια/ώρα (391 χλμ/ώρα), μόλις 1 περισσότερο από τα 242 μίλια/ώρα της F1.

Αναφορικά με τα μηχανικά μέρη, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βασίζεται πάνω σε μία υβριδική διάταξη. Η συσχέτιση με την McLaren F1 συνεχίζεται και στον αριθμό παραγωγής, που θα είναι και πάλι 106 μονάδες όπως και τότε. Το κόστος ανέρχεται στα 2,5 εκατομμύρια δολάρια, αν και όλα τα αυτοκίνητα έχουν ήδη πωληθεί. Προς τα τέλη της χρονιάς θα δούμε κάτι ως concept, ενώ το μοντέλο παραγωγής θα παρουσιαστεί λίγο πριν ολοκληρωθεί το 2019.

Γιατί η McLaren F1 έχει την θέση οδήγησης στην μέση; [vid]

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!