NEA

H Ford ετοιμάζει τα Mustang Shelby GT500, Bronco και ένα νέο SUV

Στην έκθεση της Νέας Υόρκης η Ford θα παρουσιάσει το ισχυρότερο μοντέλο (ευρείας παραγωγής) στην ιστορία της!

Αυτό δεν είναι άλλο από την Mustang Shelby GT500 που θα έχει κάτω από το καπό της τον γνωστό 5-λιτρο V8 που με τη βοήθεια υπερτροφοδότησης θα ξεπερνά τους 700 ίππους. Οπτικά, όπως μπορούμε να δούμε από την teaser φωτογραφία της, θα ξεχωρίζει με τη μάσκα της με την κόμπρα της Shelby.

Στην teaser φωτογραφία του νέου Bronco δεν διακρίνεται σχεδόν τίποτε πίσω από το πανί, αλλά εικάζεται πως SUV με τις έντονες γωνίες θα θυμίζει αρκετά το διάσημό πρόγονό του.

Αντίθετα η φωτογραφία του ανώνυμου για την ώρα SUV δείχνει ένα αρκετά μεγάλο αυτοκίνητο που λογικά θα πρέπει να ακολουθεί το ιδιαίτερο στυλ του Bronco.  Το SUV αυτό πάντως μπορεί να έχει και υβριδική έκδοση, μιας και η Ford ετοιμάζεται να παρουσιάσει αντίστοιχα συστήματα πρόωσης για τα Escape, Explore, F-150 και Mustang. Περισσότερα, προσεχώς…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!