NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η εμπειρία χρήστη στο νέο Infotainment της Mercedes [vid]

Πως θα σας φαινόταν το smartwatch σας να συνδέεται με το αυτοκίνητο και να σας μεταφέρει πληροφορίες; Αυτά και άλλα πολλά ετοιμάζει η Mercedes.

Για το νέο, ψηφιακό cockpit της Mercedes έχουμε γράψει και άλλες φορές. Όσο όμως και να το έχουμε αναλύσει, κάθε νέο video της εταιρίας μας τραβά το ενδιαφέρον. Όπως εδώ, στην προκειμένη περίπτωση, όπου δίνεται μία ιδέα του πως μπορεί ένα εξελιγμένο infotainment, που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, να προβλέπει και να προσαρμόζεται στις ανάγκες του χρήστη. Το MBUX (Mercedes-Benz User Experience) μπορεί να παρουσιάστηκε πρόσφατα στην A-Class, θα βρει όμως σύντομα το δρόμο και σε άλλα μοντέλα, κάνοντας ευκολότερη τη ζωή των πελατών της φίρμας.

Καφέ μπορεί να μην παρασκευάζει ακόμα, εύκολα όμως μπορείτε -καθώς κατευθύνεστε στο αυτοκίνητό σας- να μιλήσετε για παράδειγμα στο ρολόι σας και να του πείτε να στείλει τη διεύθυνση της κοντινότερης καφετέριας απευθείας στο σύστημα πλοήγησης… Το IoT περνάει σιγά σιγά στα αυτοκίνητα και έτσι, τα επόμενα χρόνια, έχουμε να δούμε πολλά νέα πράγματα!

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!