NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πιθανή επιστροφή του Mitsubishi Colt

Όπως φαίνεται οι Ιάπωνες εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο της επαναφοράς του ονόματος Colt για το Βενιαμίν της γκάμας τους.

Η ονομασία Colt μετρούσε αρκετές δεκαετίες στην ευρωπαϊκή αγορά, μέχρι το 2012 που η εταιρία αποφάσισε, με μία μικρή αντίστοιχα αλλαγή στη φιλοσοφία του μοντέλου, να παρουσιάσει το εικονιζόμενο Space Star. Τώρα, υπάρχει ένας σκεπτικισμός για το αν και κατά πόσο θα πρέπει να επιστρέψει η παλιά ονομασία στο προσκήνιο.

Το καλό, στην προκειμένη περίπτωση, είναι η συνεργασία της Mitsubishi με τις Renault – Nissan, που της δίνει πρόσβαση σε μία τεράστια βάση τεχνογνωσίας αλλά και μηχανικών μερών. Το νέο Colt μπορεί εύκολα να βασιστεί σε ένα σύγχρονο πλαίσιο, αυτό του καινούριου Renault Clio, χρησιμοποιώντας παράλληλα και τους σύγχρονους γαλλικούς κινητήρες. Κάτι τέτοιο θα περιόριζε δραστικά το κόστος αλλά και το χρόνο εξέλιξης, δίνοντας τη δυνατότητα στην ιαπωνική εταιρία να διεκδικήσει πάλι με αξιώσεις ένα μερίδιο από την αγορά των supermini.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!