ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Bentley Bentayga με θήκη ασφαλείας δακτυλικών αποτυπωμάτων

Στα συμβατικά αυτοκίνητα συνήθως αφήνουμε τσίχλες και χαρτομάντηλα. Τι γίνεται όμως αν ο οδηγός θελήσει να αφήσει το Vacheron Constantin του;

Τη βασική αυτή ανάγκη έρχεται να καλύψει η Bentley στην τελευταία της δημιουργία, τη Bentayga, προσθέτοντας ένα μίνι θησαυροφυλάκιο, ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα. Πιο συγκεκριμένα, η Mulliner, θυγατρική της εταιρίας που ασχολείται με το customizing των αυτοκινήτων με βάση τα ιδιαίτερα γούστα του αγοραστή, αποφάσισε να προσφέρει ένα ντουλαπάκι ασφαλείας, για μικροαντικείμενα που καλό είναι να μη βρίσκονται σε κοινή θέα.

Το συγκεκριμένο ντουλαπάκι διαθέτει καπάκι αλουμινίου, με σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος, ο οποίος ανοίγει μόνο με το δάκτυλο του οδηγού ή όσων -τέλος πάντων- έχει προγραμματιστεί να αναγνωρίζει. Φυσικά το εσωτερικό του διαθέτει ειδική, μαλακή, επένδυση, ώστε να μην τραυματίζει τυχόν αντικείμενα, όπως ρολόγια, που θα μπουν σε αυτό. Εντός υπάρχουν επίσης και 2 θύρες USB για τη φόρτιση κάποιας κινητής συσκευής. Το κόστος για το συγκεκριμένο αξεσουάρ δεν είναι γνωστό, σε ένα αυτοκίνητο όμως 200+ χιλιάδων ευρώ, τέτοια γκατζετάκια βοηθούν το κοινωνικό στάτους και δίνουν ευχάριστα θέματα για συζητήσεις στους κύκλους των ευκατάστατων αγοραστών τους.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!