NEA

Προ των πυλών η BMW M2 Competition με 410 άλογα!

Αν ισχύσουν οι φήμες τότε η M2 Competition θα παρουσιαστεί στις 25 Απριλίου και περίπου στην ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης του Πεκίνου…

Η εικόνα που βλέπουμε δεν είναι η τελική μορφή του μοντέλου, αλλά κάποια σκίτσα στα οποία διακρίνονται τα φουσκώματα όταν θα υπάρχει χρήση ελαφρών υλικών (όπως το carbon fiber και το αλουμίνιο). Η υπάρχουσα Μ2 ολοκληρώνει την παρουσία της με την έκδοση Black Shadow που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, ενώ μέσα στο 2019 θα κάνει την εμφάνισή της και η πιο hardcore έκδοση M2 GTS.

Η Μ2 Competition θα αντικαταστήσει την υπάρχουσα Μ2 και θα εφοδιάζεται με μία λιγότερο ισχυρή έκδοση του εξακύλινδρου τρίλιτρου μοτέρ που θα φτάνει τα 410 άλογα. Όσο για τις επιδόσεις το 0-100 χλμ/ώρα θα πέσει στα περίπου 4,0 δλ. με την τελική να φτάνει έως τα 270 χλμ./ώρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!