NEASMS

Ο Stig έκανε ρεκόρ ταχύτητας με τρακτέρ που έπιασε τα 140,4 χλμ./ώρα! [vid]

Ένα φαινόμενο που δεν είναι μόνο γνωστό στην Βρετανία έχει να κάνει με την αργή ταχύτητα που κινούνται τα τρακτέρ δημιουργώντας έντονο κυκλοφοριακό και επικίνδυνες προσπεράσεις…

Αναφέροντας το σχετικό πρόβλημα σε επεισόδιο της εκπομπής του TopGear οι παρουσιαστές Matt LeBlanc και Chris Harris έδωσαν μία αρκετά μεγάλη δόση από χιούμορ δημιουργώντας το απόλυτο τρακτέρ. Που για την ονομασία ονομάζεται Track-tor και για την περίσταση εφοδιάζεται με έναν V8 κινητήρα με 5,7 λίτρα που αποδίδει 500 άλογα και προέρχεται από την Chevrolet.

Με αρκετές βελτιώσεις (νέα ρυθμιζόμενη ανάρτηση, δισκόφρενα, διαφορετικά ασφάλτινα λάστιχα κ.α.) το πορτοκαλί τρακτέρ που χρωματικά θυμίζει κάτι από Lamborghini, κατάφερε με οδηγό τον Stig (τον γνωστό δοκιμαστή του TopGear) να πιάσει τα 140,4 χλμ./ώρα και να ξεπεράσει το προηγούμενο ρεκόρ των 129,8 χλμ./ώρα που είχε καταγραφεί το 2015 στην Φινλανδία. Το ρεκόρ αυτό πιστοποιήθηκε και πέρασε στο βιβλίο Guinness και μπορεί να το δει κανείς στο αύριο Κυριακή στο Top Gear TV του BBC.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!