NEASMS

Porsche: «Η ταχυφόρτιση θα κοστίζει σα να φουλάρεις βενζίνη»

Είναι πολύ πιθανό η ταχυφόρτιση να μην αφορά μόνο τους κατόχους ηλεκτρικών Porsche, αλλά και όλους τους υπόλοιπους που ίσως να βρεθούν αντιμέτωποι με πολύ υψηλές χρεώσεις…

«Ναι, θέλουμε να κερδίσουμε χρήματα από τα νέα αυτοκίνητα και τις υπηρεσίες. Φυσικά και θα χρεώνουμε». Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε ο πρόεδρος της Porsche, ο Lutz Meschke, σε ερώτηση που του έγινε για την περίπτωση ταχυφόρτισης. Όσο για το κόστος, ο πρόεδρος της Porsche δήλωσε ότι θα είναι λίγο φθηνότερο ή και ίδιο με την βενζίνη!

Εδώ να πούμε πως το κόστος αυτό αφορά τους πανάκριβους φορτιστές των 800V που θα  υπάρχουν σε ειδικά σημεία, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα αφορά και τους φορτιστές των dealer (που για την ώρα δεν χρεώνουν την γρήγορη φόρτιση).

Μέχρι στιγμής μόνο η Tesla προσφέρει δωρεάν ταχυφόρτιση εφ’ όρου ζωής στους ιδιοκτήτες των Model S και Model X. Και η Porsche κάνει ξεκάθαρο από την αρχή πως αυτό δεν παίζει με την Model E.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!