NEA

Πανίσχυρη η Jaguar F-Pace SVR με 550 άλογα

H F-Pace αποκτά μία ακόμη ισχυρότερη από την S έκδοση με τον γνωστό 5-λιτρο V8 με τον «κομπρέσορα» να φτάνει τα 550 άλογα και τα 680 Nm ροπής.

Κάπως έτσι το η επιτάχυνση για τα πρώτα 100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 4,3 δευτερόλεπτα με την τελική να φτάνει τα 283 χλμ./ώρα. Προσέξτε, μιλάμε για απίθανα νούμερα που έχουν να κάνουν με ένα μεγάλο SUV με ειδικά ρυθμισμένη τετρακίνηση (πίσω διαφορικό ηλεκτρονικά ελεγχόμενο), αυτόματο 8άρι κιβώτιο, πιο σφιχτό συνδυασμό ελατηρίων/ανάρτησης και μεγάλα φρένα (395 χλστ. μπροστά, 396 χλστ. πίσω) για να επιβραδύνει αποτελεσματικά.

Φυσικά υπάρχουν περαιτέρω αναβαθμίσεις στο σασί για την F-Pace SVR που πετά το γάντι στην Porsche Macan Turbo. Το τμήμα SVO έχει μεριμνήσει και για τις λοιπές βελτιώσεις, όπως στην αεροδυναμική και στην αλλαγή της χαρτογράφησης του τιμονιού. Στα παρακάτω εικονογραφήματα μπορείτε να δείτε όλες αυτές τις λεπτομέρειες για την F-Pace SVR που στην Βρετανία κοστίζει 74.835 λίρες, όταν η Macan Turbo έχει 69.505 λίρες και η Alfa Stelvio QV από 67.000 λίρες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!