NEASMS

Υπάρχει ευρωπαϊκό ενδιαφέρον για το νέο Cadillac XT4;

Αυτό ακριβώς μελετούν οι ειδικοί της αμερικανικής εταιρίας που παρουσίασε το νέο της SUV στην έκθεση της Νέας Υόρκης…

Από την στιγμή που η Opel πέρασε στα χέρια του ομίλου PSA η GM φαίνεται πως έχει έναν λόγο παραπάνω για να κάνει πιο αισθητή την παρουσία της στην Ευρώπη. Αυτό θα μπορούσε να γίνει από το XT4, το νέο κόμπακτ SUV της Cadillac που φτάνει σε μήκος τα 4,6 μέτρα με ένα μεταξόνιο στα 2,78 μέτρα και καλούς χώρους για τους επιβάτες (το πορτμπαγκάζ φτάνει τα 637 λίτρα κατά το αμερικάνικο σύστημα μέτρησης).

Όσο ιδιαίτερη και αν φαίνεται η σχεδίαση του αμαξώματος με τα αντισυμβατικά φωτιστικά σώματα, τόσο πιο έντονη είναι η διαφορετικότητα του XT4 που προφανώς απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να ξεχωρίζουν στον δρόμο. Μάλιστα ο δίλιτρος turbo βενζινοκινητήρας των 240 ίππων και των 350 Nm συμβαδίζει με τα εδώ δεδομένα και συνδυάζεται στάνταρ με αυτόματο 9άρι σαζμάν όταν υπάρχει και τετρακίνητη έκδοση.

Όσο για το εσωτερικό φαίνεται και αυτό αρκετά ενδιαφέρον με την προσοχή να επικεντρώνεται στην οθόνη αφής που έχει μία πιο οριζόντια κλίση και ένα ελεύθερο περίγραμμα προσδίδοντας με αυτό τον τρόπο μία πιο hightech προοπτική. Όπως φαίνεται δίπλα στον επιλογέα ταχυτήτων δεν απουσιάζουν οι πρακτικές θήκες με την αμερικανική εταιρία να τονίζει πόσο μακριά είναι η λίστα με τον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας με όλα τα νέα συστήματα υποβοήθησης. Η XT4 θα κοστίζει στις ΗΠΑ από 35.790 δολάρια με την διαθεσιμότητα να ξεκινά αυτό το φθινόπωρο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!