NEA

Η Bentley θα αποκτήσει ηλεκτρικό κουπέ σεντάν

Η ηλεκτρική Bentley βρίσκεται ήδη σε φάση εξέλιξης και θα βασίζεται στο σασί της Porsche Mission E που θα παρουσιαστεί στην διάρκεια του 2019.

Το αυτοκίνητο που θα προκύψει θα πρέπει να έχει μια σπορ αίσθηση μαζί με την κορυφαία πολυτέλεια που χαρακτηρίζει την μάρκα, όπως δήλωσε μεταξύ άλλων σε βρετανικά περιοδικά ο Stefan Sielaff, ο υπεύθυνος σχεδιασμού της Bentley.

Χάρη σε αυτό το ηλεκτρικό μοντέλο η Bentley έχει ως στόχο να ελαφρύνει την σοβαρότυπη εικόνα που την διακατέχει. Παράλληλα το γερμανικό γκρουπ της VW στο οποίο ανήκει θα μπορέσει να κάνει τις απαραίτητες οικονομίες κλίμακας ώστε το αυτοκίνητο να είναι επικερδές για την εταιρία.

Ο Sielaff επιβεβαίωσε ότι δεν θα πρόκειται για ένα SUV καθώς το πνεύμα του μοντέλου εκφράζεται καλύτερα με ένα μεγάλο σεντάν. Αυτό που μένει να επιβεβαιωθεί είναι αν θα πρόκειται για κάποιο δίθυρο κουπέ μεγάλων διαστάσεων ή για ένα κανονικό τετράθυρο σεντάν.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!